Udgivet i Skriv en kommentar

Combix

Combix

Combix har fået ny hjemmeside. Vi har eksisteret siden 2011 og derfor var det tid til at se lidt på fremtoningen på hjemmesiden, ikke mindst at den blev mobilvenlig. Det har taget mange timer få opdateret både billeder, tekster og ikke mindst alt det bagvedliggende der gør at hjemmesiden gerne skulle ligge højt ranket.

Nye muligheder

Med den fine nye hjemmeside har vi også fået nye muligheder. Det kan f.eks. være kuponkoder vi kan berige vores kunder med eller lave tilbud hvilket vi ikke havde mulighed for på den gamle hjemmeside. Vi glæder os rigtig meget til at afprøve alle de nye ting.

Nye muligheder giver også muligheder for fejl og mangler

Vi håber at alle vores kunder vil være behjælpelige med at gøre os opmærksomme på evt. fejl. Vi er kun mennesker så det kan ske at noget overses.

Billeder

Vi ved godt at der er mange af vores billeder ikke er særlig kønne at se på. Det er noget vi kommer til at arbejde på løbende da vi mest koncentrerer os om at udvikle nye produkter.

Vi har rigtig mange fine billeder vi kan bruge til vores galleri og dem vil vi også løbende arbejde på at lægge ind. Ting tager tid og det er altid et prioriteringsspørgsmål hvad der skal først når der er mange opgaver at vælge mellem

Skriv et svar