Handelsbetingelser

Combix ApS har CVR nummer 33574177. Alle købsaftaler indgås på dansk og er underlagt dansk lovgivning.

Betaling

Du kan betale med kreditkort. Vi tager alle de mest almindelige kort. Din betaling foregår krypteret gennem SSL-server, som er den sikreste måde at betale online på.

Vi tager ikke kortgebyrer for betaling med nedenstående betalingskort fra EU.

Bemærk venligst at hvis betaling foregår med et betalingskort udstedt uden for EU, eller betalingen foregår med et firmakort, opkræves et gebyr svarende til det af indløseren opkrævede gebyr.

Vi tager imod følgene betalingskort og tjenester: Visa/Dankort, Visa og Mastercard.

dankort visa mastercard

Hurtig levering

Hvis vi har modtaget din ordre inden klokken 16.00 på hverdage, bliver den pakket og sendt inden for 24 timer. Vi bruger GLS så varen er i de fleste tilfælde fremme i løbet at få dage.

Fragt og ekspedition

Vi tilbyder fragt via GLS med levering til Pakkeshop, omdeling erhverv eller omdeling privat. Priserne vil fremgå når du tjekker ud.

Efter aftale kan vi levere til adresser udenfor Danmark. Fragtomkostningerne afhænger af hvor i verden vi skal levere og antallet af varer. Kontakt os gerne hvis du ønsker levering til andre lande end Danmark.

Returret

Du har 14 dages returret regnet fra den dag du modtager varen. Returneringen kan ske ved at nægte modtagelsen af varen, ved at sende varen retur, du skal selv betale evt. fragtomkostninger ved returneringen.

Returnerede varer skal være i væsentlig samme stand som da du modtog varen. For at sikre en hurtig og effektiv håndtering vil vi sætte pris på at du vedlægger afsenderadresse, årsag til returnering og ordrenummer, eventuelt en kopi af fakturaen.

Reklamation

Der gives efter købeloven en reklamationsret i 24 måneder. Det er dog en forudsætning at disse mangler ikke er opstået som følge af din fejlagtige brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd, der har medført manglen. Ved reklamation kan varen repareres eller ombyttes.

Er du i tvivl om noget er du velkommen til at kontakte os på telefon 26 85 89 92 eller på e-mail combix@combix.dk.

Personlige oplysninger

Ingen personlige oplysninger der registreres på Combix.dk, bliver på noget tidspunkt overdraget, solgt eller gjort tilgængelige for tredjemand. Alle informationer opbevares på betryggende vis, og er kun tilgængelige for betroede medarbejdere hos Combix.dk.

I forbindelse med evt. elektronisk betaling bruges en sikker krypteret metode gennem systemet.

Shopsystemet anvender såkaldte cookies til styring af indholdet i indkøbsvognen. En cookie er blot betegnelsen for en fil som gemmes på din egen PC. Det er desuden muligt at bede systemet gemme egne adresseoplysninger til næste besøg . Ønsker man på et senere tidspunkt at slette disse informationer, kan dette ske via browserindstillingerne. I Internet Explorer sker det eksempelvis via menuen “Funktioner” og menupunktet “Internetindstillinger”.

Under et køb udbeder vi os navn, adresse, telefonnummer og emailadresse. Disse informationer bruges udelukkende til behandling af ordren. Informationerne transmitteres og lagres elektronisk på ukrypteret form, og gemmes i 5 år. Selve “kontrakten” (købsaftalen) lagres ikke hos Combix.dk på en måde, så du senere kan logge dig ind og se/ændre status.

Desuden registrerer vi IP-adressen hvorfra evt. køb foretages. Informationen finder normalt ingen anvendelse, men kan bruges i en evt. politiefterforskning. Alle falske bestillinger politianmeldes!

Man kan desuden valgfrit få sin emailadresse optaget på en mailingliste hos Combix.dk  således at man løbende modtager nyheder og anden information fra os. Denne service kan til enhver tid tilmeldes og frameldes som man ønsker.

Jvf. persondataloven oplyser vi på forespørgsel om registrerede oplysninger og på baggrund af evt. indsigelser foretager vi sletning i det omfang det ønskes.