Hvem er vi

Combix er Connie Enghoff og Morten Olesen. Ja, hvem er vi og hvad beskæftiger vi os med. Vi er begge iderige og initiativrige iværksættere, der har valgt at fremstille gaveartikler og kunsthåndværk. 
Vi arbejder mest med laserskæring og laver blandt andet bygningsfacader. Facaderne er skalatro gengivelser af nogle af de mest kendte steder overalt i Danmark. Ikke mindst vores kendte Nyhavnsfacader er blevet beundret og rost vidt omkring. 
I flere af vores produkter er der et element af ‘gør det selv’. Dette gælder ikke mindst vores FantastiCubes, og vores julepynt som er udviklet med henblik på at enhver kan fremstille produkterne med et professionelt resultat. FantastiCubes og julepynt er færdig udskårne og prægede så det er let at bukke emnerne rigtigt. Det du modtager er komplet, så ud over materialerne får du en udførlig samlevejledning og derved kan du få et elegant resultat. 
Udover det stadig voksende udvalg af varer vi præsentere til salg her på hjemmesiden, er vi altid interesseret i at høre fra dig hvis du har specielle ønsker til ting du ønsker fremstillet. 
Vi har mange års erfaring indenfor grafisk design, CAD (computer aided design) og konstruktion af alt muligt, både store og små emner. Derfor vil vi kunne hjælpe dig med at fremstille for eksempel en facade af netop den bygning du går og drømmer om eller visualisere enhver anden form for designtanker. 
Kontakt os gerne, vi er altid klar til en udfordring.
Ring på telefon 26 85 89 92 eller skriv på e-mail [email protected]
Combix ApS
Hyldvej 1A
4540 Fårevejle
CVR 33574177